Снимка: Istock

С напредването на времето вероятно усещате, че отношенията с партньора ви не са като преди. Все по-често забелязвате, че и двамата поставяте работните задачи, домакинството и ангажиментите преди любовния си живот. В резултат на това, сексуалните контакти са още по-спорадични. Вероятно усещате, че имате нужда от промяна. Как да запалите отново искрата на желанието? В следващите редове ще ви споделим някои малки трикове, с които да накарате вашия партньор да ви желае още повече. Ето ги и тях:

Докосвайте го, когато той не очаква

Мъжете често пъти свързват секса с чисто физическия контакт. Ето защо, ако искате да го накарате да ви желае, докосвайте го когато не очаква. Докато сте вкъщи, „случайно“ потърсете ключовете му в джобовете на панталона или пък просто го прегърнете, докато гледате телевизия или готвите. Така създавате връзка и стимулирате нервните окончания, както и цялата нервна система, когато партньорът ви най-малко очаква това. След време той ще свикне с тези прояви на нежност от ваша страна и ако сте далеч един от друг, това ще му липсва и ще го накара да ви желае още повече.

Знаци на тялото, които показват, че той ви харесва

Правете му комплименти

Точно както всяка жена иска да бъде желана, така и мъжът харесва чувството да бъде оценен и желан. Опитайте се да правите комплименти на човека до себе си, колкото можете по-често. Разбира се, те могат да бъдат свързани не само с външния вид, но и с това как той се грижи за вас и способността му да се справя с критични ситуации. Такова поведение ще накара партньора ви да повиши самочувствието и увереността си и да ви обича повече. Когато мъжете се чувстват оценени, те правят още повече от нещата, които знаят, че ще ви накарат да се чувствате щастливи.

Защо сексът в една връзка е толкова важен?

Връщайте се към спомените

При всеки удобен случай по време на разговорите ви се връщайте назад към общите ви спомени, споделяйки какво ви е привлякло у него, какво е направил и защо сте го харесали и забелязали. Така ще си припомните усещанията от онзи период и това може да го накара да ви пожелае още по-силно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase