Снимка: Istock

Всяка жена излъчва своя енергия. Мъжете винаги я долавят, дори да смятаме обратното. Има определени неща в поведението и излъчването ни, които привличат господата. Може би се чудите защо някои жени с лекота успяват да омаят мъжа до себе си. Вижте кои женски енергии мъжете усещат и биват привлечени.

Чувство на комфорт в собствената си кожа

Мъжете определено забелязват жени, които са уверени в собствените си тела, без значение от размера дрехи и формата на фигурата. Но това не означава, че ако имате няколко килограма отгоре сте занемарили косата си, маникюра си, грижата за себе си като цяло. Малките промени винаги се забелязват.

Ако досега не сте спортували и не сте се хранили толкова здравословно, но обмисляте подобна промяна, това е прекрасно за вас. Ако пък сте от редовно спортуващите се и се храните предимно със супер храни, това също е чудесно. Важно е мъжете да разбират, че го правите за себе си, за да се почувствате още по-добре, а не защото смятате, че не сте достатъчно привлекателна.

Защо привлекателните хора трудно създават връзки?

Бъдете присъстващи

Няма жена, която да не се страхува от конкуренцията, когато харесва определен мъж. Тук изкуството на присъствието е онази женска енергия, която мъжете долавят. Това означава да имате пълно присъствие, когато сте в компанията на този мъж. Вие сте в хармония с петте си сетива. Когато практикувате присъствие, вие също излъчвате енергична откритост отвътре, която е жизнена, жива и магнетична. Това ви прави уравновесени, приятни за компания и ви отличава от останалите жени.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase