Снимка: iStock

Тъй като социалните платформи вече определят тенденциите в наши дни, ако някога е имало време, когато съпротивата на модата може да се промени, то това е сега. Парашутните панталони са заменени от карго, мини полите стават макси, а дънковите костюми отново са на преден план.

И докато цикълът на тенденциите може да бъде забавен, има смисъл от време на време да правите крачка назад, за да пренасочите бюджета си за пазауване към вечни артикули, способни да надхвърлят сезоните, както и годините. Редица устойчиви основни продукти си струва да обмислите за включване във вашата визия. А, когато става въпрос за панталоните, черните модели от изкуствена кожа са доказали, че са тук от дълго време и има защо да останат.

Основен елемент от 90-те години, кожените панталони са били в и извън центъра на модата. Въпреки това, с намаляване на мнението, че материали като кожа и изкуствена кожа са специфични за определен сезон, универсалният стил оттогава привлече вниманието на модни ентусиасти. Освен това изкуствените итерации създават много лека опция, която може да се носи дори и през лятото.

Когато говорим за включване в ежедневната визия, черните кожени панталони са едно от сигурните неща, които може да изберете. Те си подхождат както с пуловер и риза, така и с къс топ или тениска. Може практически да ги комбинирате с всеки останал цвят в гардероба си, което прави черните кожени панталони един от най-универсалните и рентабилни елементи, с които да изградите визията си през тази година.

8 начина да носите кожен панталон всяка година1. С дънково яке/риза
деним топ,

Класическите съчетания, които едновременно са и супер стилни, са още по-забавни. Тъй като модата продължава своята мания по денима, включете материята във визията си с кожен панталон. Независимо дали избирате риза или яке, дънковият плат определено ще добави малко разнообразие и интерес към тоалета.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase