Снимка: Istock

С отминаването на старата година и настъпването на новата няма как да не се запитаме какво не сме успели да постигнем, какво сме искали, а не сме получили, какво в себе си и в живота си не сме променили. Това е моментът от годината, в който си обещаваме през следващата най-после да направим всички онези неща, които не сме успели през изминалите години. Обещаваме пред себе си, пред близките си, споделяме желанията и целите си, но понякога се случва така, че отново не правим онова, което знаем, че трябва или онова, което искаме.

Кои са новогодишните обещания, които си даваме и все не изпълняваме?

Да се наспиваме повече

Представете си как се събуждате всяка сутрин с алармата и едва отваряте очи. Вечно сте недоспали от работни и лични ангажименти и все си повтаряте, че от Нова година вече наистина ще си наложите да си лягате по-рано. Това надали ще се случи наистина.

Да отслабнете

Това е едно от най-честите обещания, които може би почти всеки си дава за Нова година и не изпълнява. Хранителните изкушения са толкова много, вечерите с любимия човек вкъщи са изпълнени с похапване на лакомства, а диетите ви се струват все по-неизпълними с времето. Все отлагате и отлагате, докато не дойде следващата година.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase