Снимка: Istock

Мъжете и жените винаги са изпитвали трудности в общуването, в разбирането помежду си и най-вече в изграждането и запазването на връзките. На мъжете им е изключително трудно да осъзнаят и разберат женското мислене, логика, действия. За жените е не по-малко предизвикателство да разгадаят мъжкото поведение, което следва своята логика.

За да разберете по-добре мъжа до себе си, да го накарате да ви обича още повече и за да изградите стабилна връзка помежду си, използвайте някои оръжия в комуникацията, които ще ви помогнат.

Не премисляйте поведението му прекалено

Жените са склонни да търсят под вола теле. Вглеждат се в несъществуващи знаци. Търсят косвени сигнали, намеци. Виждат в поведението на мъжа нагласи, за които той вероятно дори не подозира. Жените премислят всяка ситуация, намерение и дума на мъжете. Това е така, защото изхождат от своята гледна точка. Мъжете са доста по-директни и буквални. Затова е най-добре да спрете да премисляте всичко в неговото поведение и просто да се отдадете на емоциите.

Знайте, че той ще ви преследва, ако ви харесва и обича

Колкото и различни да са мъжете, всички те имат кодиран в гените си порив да преследват жената, която харесват и която е привлякла вниманието им. Ако той не го прави, значи просто няма интерес и чувства към вас. Толкова е просто.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase