Снимка: Istock

Ако трябва да опишете връзката си с едно изречение, какво ще бъде то? Ще носи ли положителен заряд или ще ви накара да се замислите дали не е време да я прекратите? Когато се влюбим, ние сме склонни да попаднем в капана на това да идеализираме мъжа до себе си, да си затваряме очите за очевидното. Стигаме до етап, в който осъзнаваме, че сме загубили себе си, защото сме направили място в сърцето си за мъж с много комплекси, които агресивно се изсипват върху нас.

Днес от рубриката на Az-jenata.bg  „Интимно“, споделяме 7 знака, че той има комплекси, които вредят на вас. Обърнете внимание на следващите редове.

Той ви кара да се чувствате зле заради недостатъци и слабости

Никога не бива да ви кара да се чувствате зле, защото сте несъвършени. Разбира се, нормално е да се разочароваме от своите недостатъци и слабостите си като човек. Но партньорът ви не бива да ви притиска. Той трябва да ви повдига до най-добрите възможности. В противен случай той просто изтъква вашите проблеми.

Принуждава ви да се промените, защото се чувствате неприети

Чувствате ли се желана в компанията на партньора си? А може би се променяте противно на вашата воля, защото не отговаряте на неговите стандарти? Това е губене на индивидуалност, заради един мъж с комплекси.

Той прибягва до лични атаки, когато спорите

Всяка двойка преминава през конфликтни ситуации, но не всички знаят как да го направят така, че да запазят достойнството на другия. Ако по време на спор той прибягва до лични атаки, които ви принизяват, тогава няма съмнение, че му липсва самочувствие. Един зрял мъж с достойнство винаги знае как да се държи с партньорката си, особено в напрегнати моменти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase