Снимка: istock

„Стига си мрънкала“, „Нещо си се занемарила“, „Бившата ми би постъпила по друг начин“... Познати ли са ви тези реплики? Вероятно сте чували нещо подобно от партньора си. Тези думи съвсем не са безобидни, а са червената светлина, която подсказва, че е по-добре да приключите връзката. Кои други мъжки фрази сигнализират, че сте попаднали на грешния партньор?

„Като не ти харесва, тръгвай си“

Реплика на типичния манипулатор, който никога няма да се промени и да започне да ви уважава. Този тип мъже често поставят и ултиматуми, възползвайки се от слабите страни на партньорката си. Ако сте чували тази реплика от вашата половинка, дали се нуждаете от връзка с него?

„Кой друг ти трябва?“

Това, което се крие зад тези думи е „ти си никоя без мен“. Реплика, която цели отново да манипулира, да понижи самочувствието на партньора си за сметка на собственото си. Един джентълмен никога не би поставил в ситуация любимата си, в която тя да се чувства малоценна.

„Всички мъже изневеряват“

Чуете ли тези думи, не ви остава нищо друго, освен да благодарите за откровеността на партньора си и след това да продължите напред без него. За него очевидно мъжките изневери са нещо нормално и още повече – никога няма да сте единствената.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase