Снимка: Istock

Бракът невинаги е щастлив. Повече от половината бракове в модерните общества завършват с развод. Когато любовта си отиде, а на нейно място се загнездят проблемите и неразбирателствата, е време всеки от партньорите да продължи своя собствен път. Това е животът и колкото и болезнено да изглежда скоро след развода, той трябва да продължи.

За да продължите живота си напред в търсене на щастието, което заслужавате, е необходимо да се впуснете към следващата любов, която ви очаква. За да сте готови обаче е нужно да последвате някои ценни съвети.

Уверете се, че сте готови за срещи отново

За да посрещнете щастието си е необходимо да сте откровени със себе си. Не се насилвайте. Помнете, че не сте длъжни да започнете да се срещате с нови партньори веднага след развода си, особено ако е бил болезнен. Дайте си време да се възстановите. Ако ходите по срещи само за да притъпите болката, няма да се почувствате по-добре, а и има вероятност да допуснете нова грешка.

Оформете профила си с подходящото описание и снимки

След като сте готови за нова връзка и искате тя да се случи по-бързо, профилите в сайтовете за запознанства са една добра опция, особено за хора на средна възраст, които нямат много активен социален живот и които все още работят. Подберете точните снимки, на които изглеждате възможно най-приветливо и позитивно. Профилната снимка е от изключително значение. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase