Снимка: Istock

Като човешки същества всеки от нас може несъзнателно да допусне грешка, която да помрачи интимния му живот. Понякога правим неща в леглото, които не само убиват либидото на партньора ни, но и могат значително да попречат на приятното преживяване от секса за нас самите. Грешките, които допускаме в леглото могат и да помрачат любовния ни живот, да влошат отношенията с партньора и дори да доведат до раздяла. Кои са те и защо е важно да не ги допускаме?

Не бъдете сигурни, че владеете всички правилни техники

В секса няма правилно и неправилно. Има индивидуални особености и предпочитания, за които да следите и да внимавате. Забелязвайте какво харесва партньорът ви и го правете. Показвайте какво харесвате и вие. Не предполагайте предварително, че някоя техника, която знаете от предишна връзка ще се хареса и в тази. Бъдете експериментално настроени.

Не правете леглото негативно пространство

Избягвайте трудни и неприятни разговори в леглото. Нека то да бъде място, на което се случват само хубави и приятни неща. Ако използвате момента докато сте в леглото да разговаряте по неприятни въпроси, то ще се превърне автоматично в негативно пространство, нежелано от партньора ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase