Снимка: Istock

В живота всеки се нуждае от любов и половинка до себе си. Както с всичко останало, така и в любовта има приливи и отливи. Понякога се случва твърде дълго да сме необвързани, а това поражда въпроса „Защо?“. Възможно е да не виждаме някои пречки, които ни отделят от възможността да сме по-щастливи. Ако се питате защо все още сте необвързани, вижте няколко възможни причини.

Пренареждате се

Всеки има периоди, в които иска да пренареди мислите и приоритетите си. Да инвестира време в кариерата си, да посещава курсове, обучения. Но понякога този период може да се проточи, а с него расте и нашият егоизъм. Започваме да се чувстваме добре с това, че нямаме сериозен партньор до себе си. И когато все пак се появи някой, ние сме забравили, че връзката се основава на взаимни компромиси, емпатия. Накрая оказва се, нашата егоистична страна ни е попречила да намерим или задържим любовта в живота си.

Не сте се разделили с миналото

Кога бе последната ви връзка? Ако все още пазите снимки на бившата си половинка, следите я във всички социални мрежи, разпитвате какво се случва около нея, значи не сте приключили с миналото. Така няма да освободите място за новото.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase