Снимка: pixabay

Различните зодиакални знаци имат различен подход към връзките си. Ето защо и в развалянето на отношенията при всяка зодия често има сходства. Вижте кои са характерните начини, по които всяка зодия съсипва връзките си.

Овен

Овните искат непрекъснато да се забавляват и да търсят приключения в любовта. Овенът мрази да се отегчава. Ако партньорът му не изпълни всичките му очаквания и диви мечти, той губи интерес. Следва разрушително пренебрежително отношение, което в крайна сметка води до край на връзката. Понякога да бъдеш с онзи, когото обичаш, е достатъчно приключение само по себе си. Невинаги трябва да правиш нещо забавно.

Телец

На Телците им отнема много време да се отделят от миналото. Независимо колко време е минало, ако са преживели разочарование, те са склонни да го проектират във всяка следваща връзка. Мнителността им и трудното печелене на доверие от страна на партньорите им разваля връзката. Телецът не може да остави нещата просто да се случват. Това внася непрекъснато напрежение в любовния живот. Не всеки партньор би устоял да плати тази цена.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase