Снимка: Reuters

Някои хора умеят да внушават респект в останалите с лекота – било чрез своето присъствие, поведение, обществена позиция или лични и професионални постижения. При някои личности това да бъдат лидери изглежда сякаш съвсем естествено в природата им и никой не оспорва авторитета им.

Понякога качествата им могат да бъдат предопределени от характерните черти на зодиакалния им знак.

Вижте кои 6 зодии се нареждат сред най-авторитетните в зодиака и са т. нар. родени лидери.

Зодия: Скорпион

Звезден представител: Ана Уинтур, Хилъри Клинтън

Тази зодия е властолюбива и амбициозна, което е задължително условие за прогресивните лидери. Но за тях е много важно да запазят разум и да не се поддават на ласкателства и лицемерие. Умеят да различават фалша и измамните усмивки безпогрешно. Това им дава възможност да управляват справедливо. Понякога са прекалено взискателни и тази тяхна черта може да провокира недоволство в другите, но Скорпионът умее да го потушава с лекота.

Зодия: Лъв

Звезден представител: Коко Шанел

Лъвовете са специални лидери. За разлика от другите знаци в зодиака, за които тази роля е естествена, то Лъвовете се държат лидерски, защото смятат, че така трябва. Самочувствието и егото им са достатъчно големи, за да направят от тях амбициозни ръководители, но понякога имат нужда от балансиращ партньор, който да ги сваля малко на земята, когато прекалят с фантазиите. Но пък именно въображението и смелостта им допринасят за това лидерството им да е успешно. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase