Снимка: pixabay

За да бъдем продуктивни, щастливи, успешни и обичащи, трябва да бъдем заобиколени от положителна енергия.

В натовареното ежедневие се срещаме с много хора, някои от тях посещават дома или офиса ни, настроенията ни се променят според събитията. Всичко това оказва влияние върху енергията край нас.

За щастие има как да въздействаме върху негативите, за да подобрим вибрациите. Споделяме няколко практики от фъншуй, които ще добавят повече хармония в живота ви.

Първа стъпка - Почистете дома

Редовното почистване на дома е от съществено значение за насърчаване на положителните вибрации. Но помислете кои вещи не са ви нужни, дали има счупени такива. Всичко това задържа негативните енергии, като това правило важи и за старите дрехи в гардероба, които не носите, празните опаковки от козметика в банята.

Фигурка на медитиращ Буда

Поставете в дома си такава фигурка. Тя не само насърчава положителната енергия, но разсейва болката в резултат на неразположение, разсейва негативните енергии и благоприятства физическото и духовно здраве.

Черен турмалин

Черният турмалин „абсорбира“ отрицателната енергия, особено ако гостите в дома ви не са били добре предразположени. Това се случва, защото камъкът улавя негативните вибрации и подобрява настроението. Намалява безпокойството, депресията, предпазва от лоши енергии. Препоръчва се да се постави във всяко помещение и особено там, където има електроника, тъй като тя създава хаотична енергия в дома/офиса. Един път седмично почиствайте защитните камъни, като ги слагате в купа с вода, на слънце, за поне 4 часа. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase