снимка: outnow.ch

Ако вашият шеф е подкрепящ, грижовен, лидер, то тогава смятайте се за късметлии. Някои шефове и мениджъри успяват да създадат добра работна среда, да отворят себе си за комуникация със служителите, която да протича един вид на приятелско ниво.

Но те са рядкост и не всяка работна среда е отворена. Ето защо трябва да бъдем по-съобразителни по отношение на информацията, която споделяме. Вижте какво не е добре да казвате пред шефа си.

Проблеми от личен характер

Личните предизвикателства, като проблемите в семейството например, невинаги лесно се оставят само у дома. Ако смятате, че от въпросните проблеми и емоции може да пострада качеството на работата ви, тогава може да споделите интимни подробности от семейния ви живот.
Ако е просто лош период, опитайте се на работното място съзнанието ви да бъде ангажирано само с работа. Всеки има грижи от битов характер, затова спестете тази информация на шефа си.

Последните ви проблеми с връзките (или любовните драми, през които сте преминали)

Преживяването на любовна раздяла почти винаги се изписва на лицата ни. И все пак, трябва да се опитате да останете колкото се може по-професионално настроени. Докато има шефове, които биха подходили със състрадание към служителите си, не липсват и такива, често прикрити, които ще ви изслушат, но в даден момент ще се окажете неблагоприятно засегнати от информацията, която споделяте за себе си.
Нашата уязвимост може лесно да се превърне в оръжие в ръцете на другите. Споделете болката с приятел, с роднина, но не и с шефа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase