Снимка: outnow.ch

Нормално е от време на време да не сте на едно мнение с партньора си, да се скарате, той/тя да ви подразни с нещо, да не ви се прави секс... Ако обаче това е ваше ежедневие, може би ви е време за раздяла.
Според експертите има осем решаващи признака, че връзката ви е провал и че няма смисъл да инвестирате повече време и енергия в нея.

А ето и въпросните знаци:
1. Карате се за абсолютно всичко
Скандалите са нещо, което се случва във всяка една двойка. Някои двойки се карат повече от други и това също е нормално. Ако обаче с вашия партньор се карате за щяло и нещяло, може би това е индикация, че имате нетърпимост един към друг.

2. Нарочно се застоявате в офиса след работно време
Ако все си намирате повод да останете в службата след работно време, но не сте работохолик по природа, може би сте нещастни в личния си живот. Хората в лоши взаимоотношения нямат желание да се прибират у дома след дългия работен ден.

3. Всичко в партньора ви дразни и притеснява
Ако всички навици и изказвания на партньора ви ви докарват до лудост, може би любовта си е отишла безвъзвратно. Ако този вид дразнение ви се случва все по-често и по-често, това е знак, че трябва да се разделите.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase