Снимка: outnow.ch

Когато чуем думата „интроверт“, веднага си представяме някой самотен човек, без приятели, забавления, самотник, в чийто живот няма любов и ласки. Това съвсем не е така. Интровертите са също толкова интересни, колкото екстровертите. Сексът и връзката с тях могат да бъдат наистина стойностни. Ето какво трябва да знаете за интимността с интроверт.

Не бързат

Сексът с интроверт никога не е претупване. Той винаги ще се стреми да ви угоди. Интровертите обичат нежността, както да я получават, така и да даряват с нея половинката си. Романтиката е част от сексуалния им живот. Всичко с тях е приятно, случва се бавно, чувствено.

Доверието е важно за тях

Душата на интровертната личност е дълбока. Тези хора се доверяват трудно, когато създават взаимоотношения. Това важи и за интимните им контакти. За тях е важно да ви имат доверие, но и вие да се отпуснете спрямо тях.

Сексът с интроверт е основан на интимността. Той или тя никога няма да ви накара да се почувствате неудобно. Когато има взаимно доверие, само тогава можете да изследвате всеки сантиметър от телата си, да споделите вашите сексуални желания, фантазии.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase