Снимка: outnow.ch

Нова седмица, нов късмет и нови секс приключения. Доказано е, че през есенно-зимните месеци желанието ни за любов е по-силно в сравнение с останалата част от годината. За да бъде всеки ваш ден от седмицата вълнуващ, споделяме 7 секс пози. Останалото оставяме на вашите фантазии и желания.

Понеделник – Секс поза "Мързеливо кученце"

Една от най-любимите секс пози на дамите е именно тази. За да я разнообразите, сложете на спалнята или на пода 2-3 големи и меки възглавници. Жената трябва да легне изцяло върху тях. Това не само ще ѝ осигури комфорт, но лекото повдигане на таза ще направи по-удобно проникването на партньора, чието тяло трябва да бъде върху нейното, нежно обгръщайки я с ръце.
Темпото е бавно, но винаги може да има и повече интензивност. Важно е да се насладите на момента.

Вторник – Секс поза "Преплитане"

Направете вечерта във вторник наистина интересна, като пробвате тази секс поза. За целта жената трябва да е полегнала на една страна с разтворени бедра, а партньорът ѝ застанал на колене, като единият му крак е разположен между бедрата на половинката му.

Секс поза, която позволява дълбоко вагинално или анално проникване. Темпото може да е интензивно или бавно, а мъжът има възможността да докосва с ръце партньорката си навсякъде.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase