Снимка: outnow.ch

Връзките от разстояние са трудни. Не всяка двойка може да издържи на това напрежение. Но ако наистина се обичате си струва, защото любовта е по-важна от разстоянията.

Рискованото е, че когато любимият е далече от очите, може да се отдалечи и от сърцето, както се казва в една стара поговорка. Ето защо трябва да се полагат много усилия. Но и трябва да знаете някои неща, които има вероятност да ви сполетят, когато поддържате връзка от разстояние.

Независимо дали сте разделени от обстоятелствата, работата, образованието, командировките или по финансови причини, трябва да сте наясно с това какво ви очаква.

Физическото разстояние може да доведе и до емоционално отдалечаване

Поговорката, спомената по-горе, може да бъде припомнена още веднъж. Защото тя е напълно вярна. Ако не се стараете и не полагате усилия, за да поддържате връзката си от разстояние, има сериозна опасност отношенията ви да охладнеят.

Намирайте време за виртуални срещи. Говорете по телефона. Пишете си любовни съобщения. Не се чувайте само по някакъв повод или за да уточните и уредите нещо. Засвидетелствайте любовта си при всеки удобен момент.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase