Брадли Купър е Козирог; Снимка: GQ

Преди няколко дни ви представихме най-лошите черти на дамите от всеки един от 12-те зодиакални знаци, за да си имате едно наум. Сега пък сме се съсредоточили върху най-лошите качества на всеки мъж, според неговия зодиакален знак.
Ако сте фен на астрологията, със сигурност ще се забавлявате с текста по-долу, а вероятно ще откриете и много истина в написаното.
Без значение каква е зодията на вашия любим мъж – той със сигурност е най-добрият за вас и превъзхожда всички останали, но все пак имайте предвид тези негови негативни характеристики:

Овен
Адолф Хитлер е бил Овен и това има смисъл. Мъжете от тази зодия обичат да доминират и са склонни да драматизират много, когато нещата не вървят по техния план. Те лесно избухват гневно и яростта им е силна. Те са властни и енергични, а темпото им е трудно за следване.

Телец
Тези мъже са метросексуални материалисти. За пари са готови на почти всичко. Освен това често мъжете Телец са по-суетни от половинките си (сетете се за Дейвид Бекъм). Другото много лошо качество на тези мъже е, че са склонни да се подиграват на другите за тяхното облекло, визия и несъвършенства. Освен това често тези мъже са... много скучни.

Близнаци
Прототипният мъж от тази зодия наистина има двойствена личност – в един момент той е зъл гений, в друг е пълен идиот. Основният му недостатък е неговата непредсказуемост, а също и това, че обича да кара хората да се чувстват неудобно. Мъжете Близнаци нямат чувство за такт и не владеят дипломацията. Известен представител на този знак е Джони Деп.

Рак
Този мъж е твърде раним и чувствителен, освен това често е тъжен и мрачен без особена причина. Друг негов недостатък е, че обича да контролира живота на половинката си и не се интересува, че навлиза твърде рязко в нейното лично пространство. Известен представител на зодия Рак е Том Круз.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase