Снимка: outnow.ch

Открай време психолозите се опитват да разгадаят мистерията на това как и с какво поведение някои жени успяват да накарат представителите на силния пол да ги вземат насериозно, а други така и не успяват никога.
Ако се опитвате да разберете как да спечелите уважението на определен мъж, можете да научите как да го направите с нашите съвети.

1. Не прекалявайте с поведението в стил „девойка в беда“
По принцип мъжете обичат да утешават разстроените момичета. Мачовците обожават да се притичват на помощ на девойка в беда. Без значение дали ще ѝ напомпат спуканата гума, или ще я спасяват от агресивен ухажор, мъжете обичат да разрешават проблеми на красивите дами. Въпросът е в това, че така не се печели уважение. Повечето представители на силния пол се респектират от жени, които излъчват сила и интелект и които сами могат да решат проблемите си.

2. Не претендирайте, че харесвате нещо, което мъжът харесва, само за да му угодите
Повечето мъже обичат спорт и екшън филми. Жените рядко споделят ентусиазма си точно към тези неща. Няма нищо лошо в това да признаете на мъжа, че не си падате по неговите хобита, като например футбол и филми за Джеймс Бонд. По-добре бъдете честна, отколкото да се правите на такава, каквато не сте. Мъжете мразят дами с кисели физиономии, които уж обичат спорт, а когато ги заведат на мач, започват да се прозяват с досада.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase