Снимка: outnow.ch

Тъкмо сте започнали нова връзка, сближили сте се и е дошло време за лятната почивка. Вълнуващо е – най-накрая ще отидете на море заедно за първи път!

Кипите от енергия, страст и очакване. Представяте си как всичко ще бъде като в приказките и ще си прекарате страхотно. Ще правите много секс, ще се забавлявате, ще пиете коктейли на плажа, ще забравите за дрехите поне за седмица, а вечерите ще са незабравими!

Звучи като истинска идилия, но уви, рядко нещата протичат по такъв магичен начин, особено ако ви е за пръв път като двойка.

Много често първата обща ваканция протича под знаменателя на кризите, кавгите и трудностите, с които ще се сблъскате, докато напаснете характерите си. Но ако ги преодолеете, вероятно ще останете заедно завинаги!
Ето какво да очаквате от първата си почивка заедно като двойка:

Още на летището или гарата започва одисеята

Една от първите кризи, които ще претърпите е в самото начало на почивката, преди дори тя да е започнала – на летището или гарата. Или пък в колата на тръгване, зависи с какво и закъде ще пътувате.

Жените обикновено изпадат в паника дали са забравили някоя скъпоценна дрешка, бижу или не дай си боже – сешоара! Мъжете, естествено, се вбесяват от тази излишна суетня и така започва скандалът.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase