Снимка: Reuters

Чели сме за какви ли не световни класации, в които главни герои са представителите на силния пол. В тази за най-секси плешивите мъже попадат много от любимите ни актьори, певци, модели. Какво прави толкова специални и така желани гологлавите господа? Вижте в следващите редове.

Те винаги са в тенденцията

Популярните прически постоянно се променят, но бръсната глава е на мода в продължение на десетилетия. Ето защо гологлавите господа винаги са в тенденциите или поне по отношение на прическите.

Изглеждат някак секси героично

Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Скалата, Вин Дизел – всички те не само попадат в класациите на най-секси гологлавите мъже, но голяма част от образите, които са изиграли в киното са ги представили в някаква героична светлина със секси привкус. Те изглеждат мъжествено, смели, непоколебими и са готови да спасяват. А коя жена не би искала да бъде спасена от секси мъж.

Те са по-добри в леглото

Според научните теории плешивите мъже имат по-високи нива на тестостерон в сравнение с тези, които се радват на гъста коса. Повече тестостерон, по-дълги и чувствени моменти в спалнята. Следващия път, когато ви се иска див и необуздан секс, знаете къде да го търсите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase