Снимка: outnow.ch

Бащите на момичета са истински късметлии. Те имат честта да изградят и да се радват на една специална връзка. Ако вие сте татко на момиче или пък на няколко момичета, следвайте тези съвети. Ето шест важни неща, които трябва да знаете за бащинството.

Тя наистина се нуждае от вашата любов

За мъжете понякога може да бъде трудно да покажат своите любов и привързаност. Ето защо бащите на момичета не трябва да крият тези чувства от дъщерите си. Вашата дъщеря се нуждае от вас, не от скъпите подаръци, парите ви. Тези неща не биха могли да компенсират липсата на комуникация и топла връзка с нея.

Никой не може да замести бащината фигура, когато става въпрос за сигурност и увереност. С годините вашето малко момиче ще се променя, ще допуска редица грешки или ще се нуждае от съветите ви. Затова не пропускайте всяка възможност да бъдете с нея и не само да ѝ показвате, но и да чува думите „Обичам те!“.

Бащината фигура и изборът на партньор

Връзката между баща и дъщеря играе огромна роля в избора на партньор в по-късен етап от живота. Много често, момичетата израснали без бащина обич, трудно правят правилния избор за любим мъж или дълго търсят противоположен, положителен образ на отрицателния на баща си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase