Снимка: Reuters

Сексът не е само акт, при който има проникване с пенис. Има много други начини, чрез които една жена може да бъде силно възбудена и да достигне до оргазъм. Така например целуването на шията, галенето на гърба или вътрешната част на бедрата могат също да доведат до оргазъм.

Какво още може да донесе максимална сексуална възбуда на една жена без стимулация с пенис, вижте в следващите редове.

Триене без проникване

При този акт партньорът ви не прониква във влагалището с пенис. Вместо това с него или секс играчка стимулира външните полови органи. Триенето на клитора и дразненето на входа на влагалището, кара много жени да изпитат мощен клиторен оргазъм. Тук също може да ползвате лубриканти, които да направят движенията влажни и леки.

Взаимна мастурбация

Това е още една забавна страна на любовната игра, която може да ви накара да свършите без да има пенетрация с пенис. Настанете се с партньора ви удобно един срещу друг. За да бъде още по-вълнуващо и приятно може да вземете лубриканти.

Той трябва да докосва вагината и клитора ви, а вие пениса му. Не забравяйте да сменяте интензивността на темпото. Задържането на оргазма прави кулминацията като експлозия от усещания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase