Снимка: outnow.ch

Има различни типове мъже. При всеки един от тях действат различни стратегии на свалка. Не всички мъже харесват едни и същи неща в любовта и секса, затова жените трябва да действат според типа мъж, от който са привлечени.
От всички типове мъже се очертават 4 основни, според Youtango. Как се определят те и каква трябва да е вашата стратегия?

Мъжкарят

Типичните мъжкари обичат да се грижат за външния си вид. Тренират, градят мускулна маса, спортуват и обожават женското внимание. На тях им трябва не особено силна жена. Жените с характер понижават самочувствието на такива мъже.

Мъжкарите обичат жени, които да ги боготворят и да повишават самочувствието им непрекъснато.

Как да го свалите?

Правете му комплименти непрекъснато. Подчертавайте колко харесвате физиката му. Той ще се надъхва още повече, когато се убеждава във вашето обожание. Мъжкарите имат нужда да се чувстват силни. Друг е въпросът до каква степен наистина са такива.

Онова, за което вероятно трябва да се притеснявате е, че няма да заемате първо място в живота на мъжкаря. Той е погълнат от собствените си успехи, физическо обаяние, работа и хобита. За такива мъже жените обикновено са украса, допълнение към останалата част от живота им.

Татенцето

Мъжете тип „татенце“ обичат да смятат себе си за мъжът с главно М. Те обичат и жените да ги карат да се чувстват така. Татенцето е покровителствено настроен. Той е склонен да обгрижва, но очаква същото и от жената. Не обича лигави жени, които не знаят цената си. Жената до него трябва да е секси и модерна.

Как да го свалите?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase