Снимка: outnow.ch

Жените непрекъснато се притесняват по време на секс. Онова, за което се притесняват най-много е външният им вид. При мъжете тревогите най-често са свързани с представянето им и вашето задоволяване.
Затова, дами, ако мислите, че има нужда да се притеснявате за следните неща – недейте! Никой мъж не им обръща внимание!

Не сте си обръснали краката

Докато правите секс и горещината все повече повишава градусите между чаршафите, последното нещо, което един мъж би забелязал е дали сте си избръснали краката или не. Обикновено са заети с гледката на гърдите ви. Щом те се появят пред погледа им, всичко друго изчезва.

Страх ви е, че ще се разсърди, ако не искате да слезете там долу

Няма мъж, който да не обича да му правят орална любов. Но ако на вас ви е крайно неприятно, не се чувствайте длъжни да го правите. Просто му кажете, че не си падате по тези неща. Ако ви обича, ще ви разбере.
Вярно е, че в секса не трябва да има забранени територии, но това не означава, че сте длъжни да правите неща против волята си, независимо какви са мотивите ви за това.

Той не уцелва мястото, но ви е срам да му кажете

Не всички мъже са изкусни любовници. Някои дори след години опит не са съвсем наясно къде точно се намира клиторът. Затова ако вашият партньор също не успява в това начинание, кажете му. Ако си мълчите, няма да стане по-добре.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase