Снимка: Vogue

Ако духът от бутилката може да ви изпълни само три желания, сигурно и вие като повечето хора ще поискате да бъдете богати, успешни и щастливи наведнъж.

Повечето хора мечтаят за успех в кариерата, който да им донесе богатство, но в същото време да не им отнема личното щастие.

Мнозина смятат, че тези три неща се постигат трудно по едно и също време.

И все пак има 7 съвета, които ще ви помогнат да постигнете просперитет, благоденствие и задоволство в един и същи етап от живота си.

1. Не превръщайте парите в свой фокус
Ако поставяте парите на пиедестал и непрекъснато се чудите как да забогатеете, вие ще тръгнете по грешния път. По-добре е вашата първостепенна цел да не са парите, а те да са добавена стойност към усилията ви, които полагате за развитието на кариерата си.

2. Помагайте на хората около себе си
Започнете да помагате на колкото се може повече хора около себе си и то по различни начини – близки, колеги, приятели, познати и т. н. Когато човек помага на другите, той чувства вътрешно удовлетворение. Освен това тези хора, рано или късно, ще помогнат на вашия личен успех.

3. Харчете парите си за неща, които обичате наистина
Успешните хора гледат на парите си като на средство, с което могат да правят повече от нещата, които обичат. Не инвестирайте парите си само в материални неща – кола, къща, вещи и т. н., а ги давайте за реализирането на мечтите си. Уолт Дисни го е обобщил най-добре: "Ние не правим филми, за да правим пари, а правим пари, за да можем да правим повече филми."

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase