Преди да стане госпожа Деп, Амбър Хърд имаше връзка с жена; Снимка: Malibu Magazine

Много мъже смятат, че знаят всичко за женското тяло и удоволствие, а празнините наваксват с порно и мъжки разговори.

Истината обаче е, че най-голям експерт по женска анатомия и оргазъм са бисексуалните жени. Те самите доставят удоволствие на други представителки от своя пол, както и са изследвали и по какъв начин им въздействат мъжките ласки.

Ето защо няколко дами смело решиха да посъветват представителите на силния пол за това как да се справят най-добре в леглото:

Няма правило за женския оргазъм

Може да сте прочели десетки материали за това какво я възбужда, но всяка жена е уникална и не може да бъде подчинена на няколко научни или художествени описания. По-добре експериментирайте, говорете открито и я оставете тя да ви подскаже как да я задоволите.

Гледайте, колкото порно искате, но не заучавайте движения от него

Сексът трябва да се базира на взаимно удоволствие. Всички знаем, че в порното женските оргазми са симулация и сюжетът се върти около това мъжът да свърши. Тоест - фокусът е върху неговото удоволствие. Често любовната игра и оралните ласки, насочени към жените, са незадоволителни, а грубото опипване и стискане не се нрави на повечето жени и вместо наслада, им носи болка.

Подновете връзката си с гърдите ѝ

Макар че мъжете знаят, че гърдите са ерогенна зона, те продължават да им отделят по-малко внимание. Или изхождайки от горната точка, да ги третират като балони с вода, които могат да стискат с каквато сила си преценят. Към женските гърди трябва да се отнасяте с нежност. За да я възбудите, използвайте не само пръсти, а и език и сменяйте интензивността на натиска върху тях.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase