Снимка: Vogue

Сексът е едно от най-големите удоволствия на света, но може да се превърне и в неприятно преживяване заради някои недоразумения.

Когато имате постоянен партньор е лесно – и двамата познавате телата си, знаете кой какво харесва и чувствате една сигурност и увереност в леглото.

При смяна на мъжа обаче винаги има някои неловки моменти, които лесно могат да бъдат предотвратени с бърз разговор.

Ето и какво трябва да обсъдите с него преди да се метнете в леглото:

Белези

Перфектни хора няма! А в леглото жените често се потапят в комплексите за телата си и това им пречи да се насладят напълно на любовната игра. В никакъв случай не му обяснявайте за целулита или за по-пищното си дупе или малки гърди, защото това само ще убие и неговото желание. Той със сигурност е забелязал тези неща и ето, че все пак иска да бъде с вас. Добре е обаче да го предупредите, ако имате някакви белези по тялото си, рождени петна или други 'несъвършенства", които биха могли да го "стреснат" и да го накарат да си мисли какво ли не.

По какво си падате

Не се познавате добре и затова ако той не е гадател, едва ли веднага ще уцели какво точно ви харесва в леглото, още повече ако си падате по по-специфични тактики и игрички. Няма нищо лошо преди това да си кажете какво ви възбужда и какво не, както и да научите как да го задоволите максимално. 

Какво още? Прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase