Снимка; outnow.ch

Всички ние обичаме да ходим на почивки с половинката, но колкото и да ги очакваме с нетърпение, почти няма двойка, която да не стигне до спор или направо до скандал, поне веднъж по време на ваканцията си.
Партньорите все ще намерят да се изпокарат за нещо, или за обема на багажа, или за маршрута или за условията в хотела. В някои случаи, уж невинен спор, може да прерасне в сериозен конфликт, който да развали почивката и на двамата.

Ето и 10-те най-горещи теми, от които тръгват скандалите на двойките по време на ваканция:

Кога да тръгнат за летището

Обикновено за единия партньор в двойката точността е от ключово значение, особено когато става въпрос за полет, а за другия нещата са по-относителни. Често единият ще настоява да се стигне на летището три часа по-рано, а другият ще го раздава по-безгрижно, защото вероятно мрази да виси по летища.

За количеството на багажа

Жените обикновено прекаляват с обема на багажа и той минава допустимите килограми, което може да се превърне в проблем, особено ако ако има такса свръхбагаж. Мъжете така и не могат да разберат жените си защо им трябват по пет чифта обувки за едноседмична почивка.

За маршрута по време на пътуване с кола

Мъжете обичат да следват сателитната навигация, а дамите предпочитат да се доверяват на своето „вътрешно чувство“ за посоката. Ако някой от двамата е сигурен, че знае пътя, а после те се загубят по някаква причина, със сигурност това ще стане повод за скандал помежду им – все единият от тях ще е по-виновен.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase