Снимка: outnow.ch

Имали сте дълъг и безкраен работен ден. Прибирате се уморени и искате просто да си опънете краката пред телевизора и да гледате в една точка за няколко минути, докато съберете сили да изкарате до края. Уви, това е невъзможно, защото в този момент половинката ви „изстрелва“ някое изречение, което отново ви докарва главоболие.

Ако се чудите кои са най-лошите неща, които може да чуете от любимата, щом пристъпите прага на дома си, ето ги и тях:

"Направи си сам вечеря" – това означава, че тя или се готви да излиза без да ви е казала, или отново я е ударила егоцентричната нотка и иска да ви натрие носа, защото не желае полът ѝ да я определя като "вечната домакиня".

"Загубих си работата" – И таз добра! Удрят ви като гръм мисли как ще се справите с наема и разходите, а за капак трябва да прекарате остатъка от вечерта в успокояването ѝ и бърсането на нейните сълзи. А всъщност в момента и на вас ви се плаче. Животът е несправедлив!

"Добре съм" – О! Много добре знаете, че не е добре. Казана от жена, тази фраза загатва за сериозна драма или дори скандал. Къде пак сгрешихте?

"Какво ще правим тази вечер?" – Колкото и да ви се иска да се опънете в хола, тя очевидно има други планове. И по-важното е, че на вас се пада отговорността да организирате всичко. Вероятно ще отнеме време, защото тя няма да се задоволи с някакво обикновено кино!

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase