Снимка: outnow.ch

Раздялата/разводът обикновено са твърде мъчително и болезнено преживяване. След подобна ситуация в живота, човек се чувства самотен, огорчен, измамен, тъжен, гневен и като цяло губи вярата си в противоположния пол.

Раздялата си е вид загуба и може да бъде много опустошителна. Именно за това някои хора се справят с нея, като се отдават на своите пороци, връщат се към своя бивша връзка или пък продължават да се надяват на помирение с отчуждената си половинка.

В крайна сметка няма човек, който току що да е излязъл от сериозна връзка и тутакси да започне да се радва на свободата си.

Ще ви дадем няколко съвета за по-бързо и по-правилно изцеление от болката. Основният от тях е да се съсредоточете върху себе си!

Сега е моментът да инвестирате време в своята собствена личност, за да се почувствате по-силни отново и то по-бързо.

А ето и няколко предложения по темата:

1. Погрижете се здравето и формата си

Сега е моментът да започнете да се храните по-здравословно, да спортувате по-редовно, да идете на всички профилактични прегледи, да започнете по-често да излизате сред природата и т.н. Всичко това ще ви направи по-енергични, ще повиши настроението ви, ще облекчи стреса. Освен това е добре да започнете да се наспивате по-добре и като цяло да работите към изграждането на по-положителни и здравословни навици.

2. Направете ремонт или си купете нова кола

Заменете старото с ново - сега е моментът. Прочистете не само душата си, но и дома си. Направете ремонт, сменете мебелите си с нови, купете си нова кола (ако имате възможност), дори може да продадете жилището си и да си купите ново, просто за да се изчистите от лошите спомени покрай конфликта с бившия си партньор.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase