Снимка: outnow.ch

Всички мъже са били многократно участници в сцени, в които основната им цел е да накарат своята половинка да се порадват на интимни ласки, а тя всячески се опитва да отклони „поканата“.
Въпреки че най-известното и разпространено оправдание е главоболието, нежните половинки са доста по-креативни и, очевидно, доста подценени.
В желанието си да постигне своето, една жена е способна на всякакви дребни и не чак толкова дребни манипулации и стратегии които обикновено следват в момента, в който се окаже, че оправданията свършат.
Проблемът е, че те рядко свършват бързо. И докато вие търсите хапче за глава и леко съжалявате нежната си половинка, ние ви представяме лесните начини, с които жените избягват да правят секс.

1. Без бръсначка
Това е една от най-известната и позната тактика. Освен ако не планират да носят рокля, която изисква определено „оправяне“ на краката, това често се използва като начин да се откаже секс. Дори и да поискаме, но да знаем, че ще съжаляваме, никоя жена не би искала който и да е мъж да я види по този начин. Още по-малко този, когото харесва.

2. Бабешки гащи
Красивото бельо има способността да кара жените да се чувстват като истински модели на Victoria's Secret между чаршафите, но има и обратното действие. Носенето на бабешки гащи дава сигурност, че тези дрехи никога няма да се свалят. Същото важи и за бельо за „онези дни от месеца“ – никой, никога и при никакви обстоятелства не го вижда.

3. Пакт с най-добрата приятелка
Жените винаги са заедно. Напълно естествено е да присъства една приятелка, която е много повече от сестра и е в течение на абсолютно всички подробности по всички теми. Една от тактиките на дамите е сключването на пакт „Без мъже“. По този начин, дори и да се появи невероятна възможност, изборът е между мъж или най-добрата приятелка. И често не завършва добре за мъжа.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase