Снимка: outnow.ch

Ако сте мъж, чиято приятелка е вече в декадата на 30-те си години, вие трябва да знаете, че тя няма да реагира и да се държи като момиче на 20 и няколко години.
Хората се променят с възрастта и това се отразява много на отношението им към връзките като цяло.
Ето и няколко факта, които ще ви помогнат да разберете по-добре вашата нова, 30 и няколко годишна приятелка:

1. Щом е започнала да излиза с вас, тя със сигурност е видяла нещо специално у вас.
Жените на тази възраст нямат време за губене. Те не излизат с мъже „само за спорта“, а отделят време само на тези представители на силния пол, които им се струват надеждни и перспективни. Със сигурност, на този етап от живота си, тази жена вече знае какъв тип партньор иска и с какъв би била съвместима.

2. Тя знае как да се забавлява.
Жените над 30 години не са загубили желанието си за забавления, с малката разлика, че те знаят много добре какво им носи радост и удоволствие и какво – не.

3. Тя няма да има желание да „играе игрички“.
Общуването ви с тази жена ще е ефективно и пълноценно, защото тя знае коя е и е наясно какво иска от живота. Тя вероятно няма да има проблеми с егото и самочувствието си, подобно на по-младите, все още неориентирани момичета. Така че няма да се опитва да ви мотае, да ви играе игрички или да се прави на такава, каквато не е.

4. Тя е невероятна в леглото!
Жените достигат своя апогей в секса между 30 и 40 години. Освен това е много възможно вашата приятелка вече да се е освободила от комплексите си и да се чувства комфортно с тялото си. След като минат 30-те, жените стават по-смели любовници и са по-готови да си кажат какво очакват от партньора си по време на интимност. Освен това, те вече са натрупали известен опит в секса.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase