Снимка; Dolce&Gabbana

Ако се чудите какво не е наред в сексуалния ви живот и защо тя се държи леко странно, докато вие боготворите всеки сантиметър от тялото ѝ, четете внимателно. Ето и кои са 6-те секс „тайни”, които жените биха искали половинките им да научат:

Добрият разговор е страхотен афродизиак
Много жени намират разговора за предигра и възбуждащ. За тях той означава, че интересът е истински и ги кара да се чувстват обичани и разбрани. Приказките им помагат да се отпуснат и ги предразполагат към интимни ласки. Кажете ѝ няколко мили думи, направете ѝ комплимент или просто ѝ споделете колко важна е тя за вас и колко я обичате, преди да преминете към любовната атака.

Много жени се притесняват за визията си
Суетната природа на жените често ги кара да се държат по-дървено в леглото. Те постоянно се тревожат как изглеждат, дали ще забележите недостатъците им и това им пречи да се отпуснат и да се насладят на удоволствието. Ако държите на нея, ѝ покажете с ласки и с думи, че я намирате за много привлекателна и че я желаете точно такава, каквато е.

За жените сексът не е неразделна част от техния живот
Когато мъжът се възбуди (а при него се случва често и от много фактори), той забравя мигновено за околния свят и проблемите си. Да, кръвта от мозъка слиза в „долната глава”. Стресът и психическото напрежение обаче влияят на желанието на жените за секс и затова те не могат като вас да „влязат в настроение” за секунди. Необходимо е да я ухажвате и предразположите, за да дойде на вашата вълна.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase