Ким Кардашян; Снимка: Vogue, Australia

Жената Везни се слави със своята честност, справедливост и с това, че успешно умее да балансира в живота. Тя притежава дар слово, затова обикновено няма проблем, когато става въпрос за комуникация.

Представителките на тази зодия се славят още със своята харизма, която им помага да привличат хората около себе си. Те са една прекрасна комбинация между логика, хаотични емоции, недостатъци и чар.

Хубавото е, че жената Везни лесно би признала грешката си, стига разбира се, да я убедите в истинността на позицията си.

Жената Везни и приятелството:
Тя често се колебае и трудно взима решения, което понякога може да дразни хората около нея. Въпреки това дамите с тази зодия са чудесни приятели и винаги се съобразяват с желанията на най-близките си хора от приятелския им кръг. Те имат развито чувство за справедливост и обичат компанията на своето семейство и приятелите си. Обикновено жената Везни се разбира чудесно с представителки на зодиите Лъв и Стрелец.

Жената Везни и кариерата:
Тя винаги е нащрек и обича да научава нови неща. За нея са подходящи всички видове професии, изискващи упражняване на интелекта ѝ. Дамите със зодия Везни се нуждаят от разнообразие в работата си, хармония и редовен обмен на идеи. Те се характеризират с голям идеализъм и чувство за справедливост. Жената Везни се справя добре с лидерските и организационни роли. Ето защо тя може да бъде много амбициозна, докато достигне до своята професионална цел. Въпреки това дамите с този зодиакален знак винаги са готови да си сътрудничат и да помагат на другите.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase