Снимка: outnow.ch

Когато в живота ви се появи нов интересен мъж, когото харесвате, най-често има два варианта за развитие на нещата – положителен и отрицателен. До голяма степен точно кой вариант ще се случи при вас, зависи единствено от вашите действия и разбира се, бездействия (пасивността ви).

Ако все още се питате по какъв начин може да пропилеете шансовете си с Него, малко по-долу ще видите отговорите. Или казано по друг начин – нещата, които НЕ бива да правите:

1. Мислите си, че не сте достатъчно добри за него

Често човек допуска грешката да величае прекалено много обекта на желанията си. Не допускайте това да стане и при вас и гледайте реално на нещата. Също така не си позволявайте да мислите, че мъжът, когото сте харесали, е нещо повече от вас самите. Бъдете достатъчно уверени в себе си и му го покажете.

2. Опитвате се да го накарате да ревнува

Тази фаза би трябвало да сте я преодолели още в тийнейджърските си години, но в случай, че все още не сте го направили – време е да действате. Не се опитвайте да въртите някакви номера и да накарате мъжът да ревнува, флиртувайки с други представители на силния пол. Макар по този начин да показвате, че не страдате от липса на мъжко внимание, има голям шанс мъжът да възприема поведението ви по грешен начин.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase