Снимка: outnow.ch

Много жени с постоянни партньори се опитват да поемат контрола във връзката. Някои дами се вживяват в ролята на майка на своя любим, опитвайки се да вземат вместо него всички важни решения, които той би трябвало да взима сам.

Повечето мъже обаче, имат нужда да запазят своята независимост и не желаят да се превръщат в марионетка в ръцете на половинката си. Рано или късно те започват да се бунтуват срещу женския диктат и в даден момент нещата във връзката спират да са забавни като в началото.

Ето и някои контролиращи похвати, които дамите прилагат на партньорите си, а те ги ненавиждат. Опитайте се да ги избягвате:

1. Да му се обаждате по десет пъти на ден

Всеки мъж очаква да чуе половинката си по телефона един-два пъти на ден, за да види какво прави тя, а и той да ѝ разкаже за деня си. Разговорите обаче стават твърде досадни, ако зачестят прекалено много. Няма човек, който да има желание да се отчита на партньора си на всеки кръгъл час. Има моменти, в които човек просто иска да си броди свободно, да работи или да се забавлява без някой да му диша в слушалката.

2. Да го третирате като престъпник, без доказателства

Повечето ревниви жени се държат с половинката си като с престъпник, като непрекъснато го подозират в някаква измяна. Те проверяват телефона и компютъра му, четат му текстовите съобщения и имейлите и др. Никой човек не заслужава да бъде третиран по този начин, без реално да е направил нещо нередно.

3. Да подбирате приятелите му

Доста жени се месят в приятелския кръг на мъжете си по един груб начин. Те се цупят когато половинките им излизат с приятели, които те не одобряват по една или друга причина. В крайна сметка, всеки възрастен мъж е напълно способен сам да решава с кого да общува и с кого не.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase