Снимка: Outnow.ch

Всички сме чували за нея. Стимулирането й кара дамите да изпитват серия от множествени оргазми.
G-точката или точката Графенберг е едно конкретно място на около 3-4 см в предната стена на влагалището, което е съставено от множество нервни окончания. 

Тук са няколко предложения за секс пози, които ви гарантират вълнуващо достигане до това специално място. 

Кучешка секс поза 

Кучешката секс поза е една от най-надеждните, когато става въпрос за стимулиране на G-точката. Има няколко варианта на секс позата, които може да приложите, като партньорката ви да е легнала по корем върху няколко меки възглавници или когато задните й части са силно изнесени назад и леко нагоре, докато тя лежи по лице върху спалнята. 

Разбира се може да пробвате и нещо не толкова динамично, като поза лъжички. Както и да изберете да изненадате любимата си отзад, това ви гарантира дълбоко и сигурно стимулиране на G-точката. 

Секс поза ключ 

За да достигнете до секс поза ключ, започнете с мисионерската поза. След това партньорът изправяйки се постепенно, повдига бедрата и ханша на жената. Следващата стъпка е да постави стъпалата й на гърдите си и да проникне. 

За да стимулира G-точката, след като направи няколко тласъка, е необходимо да облегне бедрата на любимата на раменете си. Това осигурява по-тясно и дълбоко проникване, което стимулира външната стена на влагалището, където е разположена G-точката.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase