Снимка: Outnow.ch

Признайте си, много от вас използват залата не само за спорт, а и за свалки. Във фитнеса със сигурност има секси мадами, които правят провокативни движения в стегнати екипи и няма как да не привлекат вниманието ви.

Може и да успеете да завъртите романс с някоя от тях, но бъдете внимателни какъв подход използвате.

Ето и какво НЕ трябва да правите:

Изглеждате като клошар

Дори във фитнеса облеклото е важно. Ако се появите с мръсна раздърпана тениска и анцуг на дупки, никоя жена няма да ви погледне. Не се изненадвайте, ако още щом се запътите към нея, тя избяга в другия край. Подбирайте дрехите си внимателно. Важно е да са удобни и да изглеждате все пак спретнат и чист.

Не спирате да се възхищавате на себе си в огледалото

Хубаво е, че оценявате напредъка си и изваяните си мускули, но прекалената суета не се нрави никому! Жените не обичат самовлюбените мъже, които се оглеждат повече и от тях. Как ще оцените нейните качества, ако погледът ви не излиза извън рамките на собственото ви тяло? По-добре изследвайте промените в тялото си у дома на спокойствие и забравете за чупките и стойките във фитнеса.

Потите се обилно

Разбира се, потенето е съвсем нормално в залата, но за тази цел спортуващите си носят кърпи. На никого не му е приятно да бъде ангажиран в разговор от човек, който мирише неприятно и мокри всичко около себе си.

Останалата част от статията може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase