Дженифър Лопес; Снимка: Complex

Обикновено може да различите жената Лъв сред тълпата. Тя е тази с най-силния смях, най-ярката усмивка и с най-уверената осанка сред всички други дами.

Жените с тази зодия обожават вниманието и обикновено го получават. Те са страстни и обичат игрите. Лъвиците обаче могат да бъдат избухливи и да покажат нокти, така че имайте го предвид!

Когато жената Лъв е в лошо настроение, тя най-лесно може да бъде умилостивена с комплименти и/или подаръци. Тя е духовита, интелигентна, силна и с творческа натура – неслучайно има толкова много представителки на този зодиакален знак в развлекателната индустрия. Дженифър Лопес е една от тях и сама по себе си е напълно достатъчна, за да ви убеди в нрава на Лъва.

Любовни отношения с жена Лъв:

Тя иска да получи всичко или нищо – друг вариант за нея не съществува. Интензитетът и страстта, която тя проявява във всеки един аспект, се проявяват най-добре в любовния ѝ живот. Всичко, което четете в книгите за любовта или пък гледате във филмите, можете да изпитате най-вече с дама със зодия Лъв. Това означава, че връзката ви може да бъде като разходка с влакче в увеселителен парк – с екстремни спадове и върхове.

Така че бъдете внимателни, защото ако срещнете жена Лъв, има вероятност да изживеете голяма любов – от тези, които разтърсват из основи. Представителките на тази зодия могат много да обичат и да се раздават, но не биха се задоволили с по-малко от същото в замяна.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase