Снимка: Outnow.ch

Сексът е онзи момент, в който падат всички физически и емоционални бариери. Макар лъжата по-често да не е добродетел, тя е необходима и в най-интимните моменти. Разбира се, ако се налага всеки път да изричате лъжа, за да запазите достойнството на партньора си, може би трябва да помислите дали разминаването в леглото между вас не е твърде голямо. 

Но от време на време мъжете имат нужда да чуят следващите малки женски лъжи. 

„Аз наистина не очаквах това.“ 

Всъщност, дами, вие сте с най- хубавото си дантелено бельо в еднакъв цвят, перфектно обезкосмени, с безупречен педикюр в червено. При тази красива гледка малко вероятно е партньорът ви да повярва, че предварително не сте планирали вечерта да завърши по особено интересен начин. Въпреки това мъжете обичат да чуват тази малка лъжа. 

„Никой преди не ми е доставял такова невероятно удоволствие там долу.“ 

С изключение на последния ви партньор. Но това е още една необходима лъжа, която е добре любимият ви да чува. Не само ще остане доволен от това, че положително сте оценили неговите орални умения, но с всеки изминал път ще се старае да ви достави още по-голямо удоволствие. 

„Това е най-големият пенис, който някога съм виждала.“ 

Оценката за размера и външния вид на мъжкото достойнство е повече от необходима, особено ако останете неприятно изненадани. Не искате да нараните партньора си и той да разбере, че пенисът му е с по-малките от очакваните размери, нали?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase