Снимка: outnow.ch

Всички сме свикнали с популярното схващане, че мъжете мечтаят за дългокраки манекенки с холивудска усмивка и коса до кръста. Истина е, че мъжете ценят женската красота, но дори и най-красивата жена на света може да им се стори отблъскваща, ако се държи по определен начин.

Всички мъже се надяват да открият жена, която да бъде добра в много аспекти, а не само като външност. Разбира се, предпочитанията на представителите на силния пол са различни.

Някои харесват сериозни, делови жени, други си падат по спортистки и балерини, трети мечтаят за авантюристка и т. н. Естествено, всичко това не може да е основен фактор при избора на партньор в живота.

Колкото и тривиално да звучи, почти всички мъже си търсят гадже с висок морал, с чувство за хумор, което да има сходни на техните интереси и с което да се чувстват специални.

Има няколко типа жени, които почти всички мъже намират за отблъскващи. Ето и кои са те:

1. Властната жена, която се държи като шеф
Една жена може да е едновременно привлекателна, успешна и силна. Тя може да има кариера, да е независима и амбициозна, въпросът е да не го демонстрира прекалено много. Мъжете се плашат от твърде войнствени и еманципирани дами, които се държат в личните си отношения, сякаш са на бизнес среща. Тези дами понякога забравят какво е романтика и започват да се държат твърде властно и студено с половинката си.

2. Жената без мнение
Мъжете не обичат жени, които се нагаждат по тях като пластилин. Жени, които нямат собствено мнение, нямат собствени цели и мечти, нито пък собствен живот. За всеки мъж е истинско изпитание да си задържи интереса върху такова скучно момиче.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase