Снимка: outnow.ch

Имате прекрасна връзка с жената, която виждате като бъдещата майка на децата ви. Вече обмисляте следващата крачка в отношенията ви и тя е да заживеете под един покрив. Приятелите са ви казвали, че това не е лека задача, но вие така и не им вярвате. Какво толкова може да е случи, та вие се обичате и това е най-важното. Прави сте, но все пак бъдете подготвени за резки промени в ежедневието си, които може да ви шокират!
Ето и какво трябва да знаете, преди да отворите дома си за НЕЯ:

1. Вашето мнение винаги е грешното
Това обикновено засяга дрехите. Когато ви попита: „Какво мислите за това?”, по-добре не изразявайте мнение. Всъщност тя очаква да се съгласите с нея.

2. Дори, когато ѝ помагате със съвет, пак си биете автогол
Това обикновено се отнася за теглото ѝ. Каквото и да ви попита, отговорът трябва да е само един: „Не бъди глупава, скъпа, изглеждаш невероятно!” Съвети от сорта на „Можеш да тренираш с мен” или „По-добре не прекалявай със сладките” ще я накарат да избухне и да ви спретне скандал, който ще помните години.

3. Жените се бръснат
Те не ви го казват и не е учтиво да питате „Кога ще се обръснеш?”. Не се бъркайте в разкрасителния им режим, а просто се наслаждавайте на гладките части от тялото ѝ, когато ви ги предостави.

4. Те остават косми навсякъде
Все едно си имате куче у дома. Космите им са навсякъде и въобще не си и мислете да го правите на проблем. Това няма да се промени.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase