Снимка: outnow.ch

Жените по природа са любопитни и скептични същества. Това ги кара постоянно да се съмняват в действията и поведението на другия и да усещат някаква несигурност.

В повечето случаи в една връзка именно дамите са подозрителните, които четат различни действия като лош знак или потенциална изневяра. Вероятността мислите им да ги отведат на погрешно място е голяма, а в резултата само ще провокират напрежение във връзката си и то съвсем безпочвено.

Ето и какво грешки правят жените заради прекомерното си анализиране и дълбаене във всяка постъпка на любимия:

1. Той не ви е отговорил на съобщението

Минали са точно 22 минути и 34 секунди, а дисплеят на телефона ви не е светнал. Какво, по дяволите, прави? Какво прави? Защо не ми отговаря? Дали е с друга жена?

Ако всеки път, когато не получите моментален отговор на съобщението си влизате в подобни мисли, то имате доста развинтена фантазия и нужда от професионална помощ. Може би трябва да допуснете, че той е зает, че няма обхват, защото е някакъв подземен паркинг или просто му е паднала батерията, или е оставил телефона си на място, което не е близо до него. Ако половинката ви не е сериен неверник и досега не сте го хващали да ви кръшка, спрете да търсите под вола теле и да се тормозите с някакви мисли, които накрая ще ви помрачат настроението и то без видима причина.

2. Има много приятелки жени

И какво лошо има в това? Вие не общувате ли с мъже? Съвсем нормално е вашият партньор да комуникира и с други жени, но това не означава, че ги сваля или че само потенциални любовници. Няма нужда да чупите стойки и да вкарвате иронични реплики само защото ревнувате от всяка, доближила се до половинката ви. Никой не обича сцените на ревност и по-добре, ако нещо ви тормози, го попитайте насаме и то без обвинителни нотки и нервни изблици.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase