Снимка: Outnow.ch

Приятелите са необходими. Понякога те са повече от семейство. Семейството невинаги се държи добре с нас. Някои хора преустановяват връзката с близките си заради куп непреодолими неразбирателства, защото човек не може да си избере семейството. Но приятелите се избират или просто се усещат духовно.

Всеки човек има нужда от приятели. Но не всички хора са еднакви, затова различни са й приятелите ни. Ако се замислите, вероятно ще установите колко различни типажи приятели имате. От кои имате истинска нужда? 

Повдигащият настроението 

Този тип приятели са ведри и винаги в добро настроение. Те са типичен пример за това, че чашата е наполовина пълна. Тези приятели ви носят добро настроение и могат да ви измъкнат лесно от сатурновата дупка. Всички имаме нужда от това понякога. 

Съветващият 

Хубаво е да имате покрай себе си човек, на когото винаги можете да разчитате за съвет. И то не просто някакъв съвет, а истински, задълбочен и адекватен за вашето реално положение. Някои хора не обичат да бъдат наставлявани, но в даден момент всеки се нуждае от съвет. 

Понякога е много ценно някой да ти отвори очите за нещата. Гледната точка отстрани може да се окаже по-трезва.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase