Снимка: Antonis Achilleos/domainehome.com

Замисляли ли сте се кои са най-важните кулинарни умения, които всяка жена трябва да придобие, преди да навърши 30 години?

Готвенето не е лесен процес и често отнема няколко години на жената, за да го усвои качествено (понякога отнема и цял живот).

Все пак една 30-годишна жена, дори все още да не е създала семейство, не би трябвало да се чувства комфортно, ако не владее поне някои основни умения в кухнята.

Тя трябва да знае как се приготвят някои класически ежедневни ястия и крайният резултат от усилията ѝ да е, ако не страхотен, то поне приличен.

Предлагаме ви списък от готварски умения, които всяка жена трябва да овладее, докато е в 20-те си години.
Списъкът е изготвен от американския топ готвач Антъни Бордейн и е публикуван в неговата книга „Medium Raw“.
 

Бордейн изброява най-основните знания и умения, свързани с кулинарното изкуство.
Ето ги и тях:
1. Жената трябва да може да реже лук;
2. Тя трябва да умее да приготвя омлет;
3. Също така тя трябва да може да приготви печено пиле;
4. Тя трябва да знае какъв е правилният начин да направи пържоли на скара или на фурна;
5. Жената трябва да може да прави постни ястия от зеленчуци, както и зеленчуково/картофено пюре;
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase