Снимка: freeimages.com

Всеки представител на зодиакален знак има склонността да изневери на своята половинка, когато нещо му липсва в любовната връзка. Но някои от тях могат да бъдат привлечени повече от идеята да водят двойствен любовен живот за разлика от други. 

Едно интересно проучване разделя зодиакалните знаци на мъже и жени, които са по-силно привлечени към изневярата. 

Според него сред мъжете в любовта най-много измамници има от представителите на зодиите Риби, Водолей и Рак. Емоционални, те биха изневерили на своята половинка в момент, в който се почувстват отегчени от връзката.

Привлечени са от тръпката, че могат да бъдат хванати в крачка. Въпреки това те са изобретателни, предпазливи и лесно могат да заблудят своите партньори. 

Дами, ако искате пламенна любов и партньор, който да не ви изневерява, трябва да се доверите на мъже от зодиите Скорпион, Стрелец, Козирог. Въпреки че те рядко биха изневерили, това, което би ги подтикнало към тази крачка, е липсата на удовлетворяването на сексуалния им апетит, особено за Скорпионите, които са много сексуални.

Стрелците имат нужда да чувстват винаги лоялността, вниманието и уважението на своята половинка. Козирозите също са лоялни в любовта до момента, в който не им изневерят. Тогава са склонни да „върнат жеста“.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase