Кадър от филма "Safe Haven"; Снимка: outnow.ch

Има много неща, които не трябва да толерирате в една връзка. Вярно е, че здравите любовни отношения се градят до голяма степен на компромиси, но и с тях не бива да се прекалява (злоупотребява). Има определени граници, които не бива да бъдат прекосявани, ако партньорите се обичат и наистина искат да бъдат един с друг.
Ето и какво не бива да толерирате във връзката си, ако искате да се чувствате истински щастливи и обичани:
 

1. Изневярата. Изневерите се случват и за жалост, много по-често, отколкото подозираме. Може би до голяма степен това се дължи на търпимостта на измамените половинки. Едно е да разберете, че вашият партньор ви е изневерил, да обсъдите ситуацията и да прецените дали да му простите, а съвсем друго е да си „затваряте очите“, че половинката ви не ви лъже най-нагло. Никой човек няма правото да превръща изневярата в начин на живот и никой не трябва да му го позволява.

2. Лъжите. В допълнение към изневярата, лъжите също не трябва да бъдат толерирани, тъй като и те подкопават доверието в една връзка. А както добре знаете, доверието е ключов елемент, изграждащ стабилните отношения. Разбира се, на всеки се случва да излъже понякога, но ако разберете, че вашата половинка ви лъже редовно – това е нещо, което не трябва да допускате.

3. Темпераментът, излизащ извън контрол. Гневът е естествена човешка емоция. Всеки се чувства ядосан в определени моменти, но гневът и неконтролируемият темперамент са две различни неща. Ако вашата половинка удря в стената, чупи предмети, крещи ви по неподходящ начин, заплашва ви и т.н. - това определено е много голям предупредителен знак. Не бива да толерирате подобно поведение – ако партньорът ви не може да се промени, не рискувайте положението да стане по-лошо.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase