Снимка: Outnow.ch

Току-що сте изживели страстна нощ с непозната жена и вече се чудите дали тя ще иска нещо повече или ок да се позабавлявате само за една нощ. Ако сте я срещнали, докато сте били навън с приятели, вероятността да я видите отново е много малка.

И все пак ето и какво си мислят дамите, когато изпаднат в подобна ситуация:

Тя не иска да я изритате набързо от леглото

Не забравяйте, че сте били доста интимни предната нощ, така че не се дръжте като напълно непознат с нея на сутринта. Дори да е било само за веднъж, жените пак искат да се почувстват по-специални, а не употребени и захвърлени. Ако когато се събуди вие не сте в леглото и бързате да изхвърлите от дома си, тя ще се почувства унизена.

Няма значение дали тя иска или не случилото се да се повтори, не бъдете груби, а се отнесете с нея с уважение.Все пак тя е голям човек и съзнателно е решила да прави секс с вас, така че е наясно с крайните варианти. Бъдете честни и откровени и на сутринта всеки ще продължи по своя път.

Тя не иска да прекъсне моментално всички връзки с вас

Когато жените си изкарат добре между завивките, те искат да си приказват и дори може да пожелаят да закусват с вас. За нея сексът не е просто спорт, а иска да го превърне в някакво изживяване. Така че ако се помотае още малко в апартамента ви, не си мислете, че тя вече си прави илюзии за сватба.

Останалата част от статията може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase